Dok sam bio sa ekipom u gradu, saznao sam da se to veče u gradu održava Full Moon Party. Mesto održavanja, ni manje ni više, nego lokal u blizini mog fakulteta gde sa kolegama redovno boravim. Montana, nije u gradu na glasu po organizovanju žurki, a pogotovu ne tako profesionalnih kao što je bila ova.

Navodno bilo je potrebno nabaviti kartu koje su unapred rasprodate. Tako da sam se u tom trenutku pomirio sa činjenicom da neću posetiti party. U povratku iz grada svratio sam kod Igora. Polako smo se spremali da batalimo planove za provod i razmišljali da utonemo u neki od virtuelnih svetova. Pravi izbor za petak veče i kuliranje ortaka uz neku PC igru, pored grickalica i napitaka. 

Međutim, stiže mi poruka od drugarice Ikače, koja je dobro obaveštena u vezi party-a. Imala je dve karte, ali smo bez problema ušli nas troje. Kako kažu, najbolje se provedeš kada najmanje planiraš i nadaš.

Kada smo stigli tamo, neverovatan prizor. Profi obezbeđenje, ograda ispred lokala. Unutra laseri, bimovi, plazme i minimal house, techno, psycho ili šta već. Lokal totalno izmenjen. Nastupalo je par DJeva i jedna devojka koja je bila MC. Navodno, nezvanično sam saznao da je na žurci bio i Marko Nastić, koji je došao kao gost. Nije nastupao, verovatno davao moralnu podršku. Na zidovima su bile okačene plazme i to desetak, sa fancy video sadržajem koji je pratio muziku. Sa strane dve igračice na platformama. Bilo je cool kada su igrale sa zapaljenim obručima. Stvarno jedna ne svakidašnja organizacija za Čačak. Važno je napomenuti da je žurka bila i mnogo dobro posećena. Lokal je bio pun. Videh i dota ljudi koje nisam video dugo. Pored njih tu je bila i moja Muza. Kao i svaka Muza samo se pozdravila i nestala negde u magli dim-mašine, dovoljno samo toliko kako bih znao da je tu negde i da brine o meni :) 

Ikača, Igor i ja smo se super proveli. Nismo očekivali da će žurka biti na tom nivou. Posle toga smo puni pozitivnih utisaka otišli kući. E da, Igor i ja smo svratili u Ghetto. Malo da odmorimo. Sa Ognjenom smo se prisećali starih dobrih dana iz srednje škole i drugih provoda. Sve u svemu jedno kompletno veče.

Sutradan, subota veče, u Čačak su mi stigli ortaci (Bojana i Fućka) koji studiraju u BGu i KGu. Nisam ih video odavno, i bio sam oduševljen kada mi je stigla poruka. Stvarno su mi nedostajali. Našli smo se standardno na trgu, pa smo pravili plan gde dalje. Prošli put kada smo bili u istom sastavu, pitali su me ima li šta novo u ČAu. Tada sam ih odveo u jedan novi lokal sa cool klopom. Ovaj put su bili iznenađeni kada su videli kako je renoviran jedan stari i dobro poznati lokal u gradu. Ako ovako nastavimo za svaki njihov dolazak, Čačak ima da bude kao Las Vegas za par godina. 

Posle je usledila poseta Velvetu i Zanzibaru. Ipak je u Zanziu bilo lepše, barem nama. Tamo je nastupao DJ koji je puštao latino house. Nešto kasnije priključio nam se i Igor. Moram priznati da smo to veče popili dosta i bili mnogo dobro raspoloženi. Razmenili smo novosti i dešavanja kod nas i njih i ima zanimljivih iznenađenja – nećete verovati. Ali na žalost to ne mogu da podelim sa vama, trenutno.

Definitivno piće večeri bio je koktel Bronx :)

Krivo mi je što nisam poneo fotoaparat, ni to veče u Zanziu, a pogotovu na žurku Full Moon. 

Iznenađujuće dobar vikend!