идеја:
Идеја је да се студенти повежу на једном месту које је доступно свима било када и било где. Представљено једноставном формом у виду интернет блога.

коришћење:
Као начин да се студенти повежу и комуницирају међусобно (као што иконица овог блога представља) искоришћена је могућност блог сервиса, где сви корисници, било студенти овог факултета или било ког другог (и)ли било ко други, може оставити своје коментаре на овој интернет презентацији. Коришћење сервиса је крајње једноставно, тако да детаљнија објашњења нису потребна. У складу са променама садржаја овог блога или додавања нових опција овом блогу, посетиоци ће бити детаљно обавештени о промени или начину коришћења нових услуга.

садржај:
Тренутно блог је у фази тестирања, тако да детаљне информације о дешавањима на факултету неће бити одмах доступне. Настојимо да проширимо наше капацитете и покријемо скоро све смерове овог факултета, па чак и више техничке школе (у другој фази развоја). Сви заинтересовани да учествују у уређивању овог блога могу се јавити путем електронске поште на адресу која ће касније бити објављена.

Блог ће бити подељен у категорије, тако да ће сваки смер имати своју категорију. Наравно, постојаће и генерална категорија у којој ће сви студенти моћи коментарисати и комуницирати заједно. У наредном периоду планирамо да уведемо доста проширења блог сервиса. Као што су вести које ће се појављивати на сајдбару --->

Биће и доста нових додатака које би тренутно хтели да оставимо као изненађење. Једна занимљива идеја је да успоставимо конекцију између професора и самих студената путем овог блога. Самим тим ћемо покушати да ту везу издигнемо на виши ниво. Реч је заправо о томе да ће поједини професори овог факултета имати своје рубрике на овом блогу. На тај начин ћемо бити у прилици да видимо њихова, а и они да виде наша мишљења о појединим стварима. Опет наглашавамо да ћете ваша мишљења моћи да поставите на овом блогу било анонимно или са неким потписом (ником) или чак правим именом. У сваком случају, надамо се да ћете остати доследни и на културан начин користити овај сервис.

О даљем развоју овог блога и новим дешавањима сазнаћете управо са ове интернет презентације. О новинама које планирамо да имплементирамо бићете обавештени накнадно.

Блог није намењен да потпуно замени улогу официјалног сајта Техничког факултета. Већ има улогу да употпуни садржај постојећег. Неке информације ће бити доступне и повезане између ова два сајта.

Надамо се да ћете наћи садржај овог блога веома занимљивим. Поздрав од блог екипе и видимо се поново ,наравно, на истом месту.

напомена: Ваш коментар можете оставити управо сада ако то желите. Све што је потребно је кликнете на опцију [Додај коментар] (на крају овог текста). Тада ће вам се учитати нова страница у којој можете уписати ваш коментар.

ХВАЛА НА ПОСЕТИ