Ova sedmica mi je bila uspešna. Položio sam Principe Programiranja, koji su bili održani u nedelju, tako da sada imam jedan ispit više u svom indexu i bliže diplomskom ispitu, odnosno diplomi (ako je uopšte i bude, posle procesa akreditacije). Takođe sam uspeo da položim kolokvijum iz Psihologije, tu je i položen kolokvijum iz Baza Podataka. Ostalo je još da odradim usmeni deo ispita iz Principa Programiranja i to je to.

p.s. sobzirom da je ispit iz PPa održan u nedelju, a većina studenata nije unapred kupila ispitne sveske i sobzirom da ne radi portirnica i fotokopirnica nedeljom, bili smo primorani da krademo sveske iz portirnice na faxu. Tako da se ovim putem javno izvinjavam zbog tog poduhvata, mislim da su neki studenti ostavili nešto novca na portirnici, ali nam fax neće mnogo zameriti. Nije problem da i oni nešto časte. Laughing
 
Problem je to što u toku aprilskog ispitnog roka imamo predavanja i kolokvijume, ali valjda tako mora zbog semestra. Sutra me očekuje još jedan ispit iz Engleskog jezika (hehe, subota morning najn'o-klok). Na kolokvijum kod Micića iz Operativnih Sistema ne mogu da idem, jer je takođe sutra. Sledeća sedmica opet nosi nove izazove i nove radne pobede (ako pobedim).

Sve u svemu jedan mali, lepo organizovani haos, koji samo ovi moji na TFu umeju da organizuju i da održe.

Inače, team leader se upustio u novi projekat, tako da me očekuje dosta van-fakultativnog-učenje-za-ispit rada, ali šta da se radi, on je team leader, moram da ga slušam. Direktor mi pravi probleme sa koleginicama, ali uspevam nekako da izađem na kraj. Ovih dana je na faxu ludo i nezaboravno, imalo je par novih fora, koje će se sigurno prepričavati, takođe i novih svađa i incidenata, ali njih ćemo brzo zaboraviti. Direktor se žalio kako je zezanje na faxu utajilo, mislim da sada stvari, sa prolećem, počinju polako da se bude. Dobro, kod njegovog zlostva Demiana, neke stvari su nonstop budne, tako da tome ne treba pridavati veliku pažnju.

Imali smo dosta planova da organizujemo neke izlete i piknike ovih dana, ali ovi oblaci i ovo vreme prave problem. Nadam se da ćemo stići neki drugi put.